Herbivoren

Ontdek ons compleet gamma op maat van jouw herbivoren voor zowel de hobbyhouder als professional. Wij bieden je een uitgebreid assortiment van zowel voeders als likstenen voor schapen, geiten, herten, reeën en de meer exotische herbivoren zoals lama’s en alpaca’s. Elk van deze dieren heeft zijn specifieke nutritionele behoeften, die ook nog eens afhankelijk zijn van de levensfase waarin het dier zich bevindt. Dit vormde voor ons de motivatie om een zo uitgebreid mogelijk assortiment te ontwikkelen, zodat wij jouw dier een leven lang kunnen voorzien van de meest kwalitatieve voeders.

Herten

All-round onderhoudsvoeder ideaal voor zowel herten als reeën, aangeboden in een geperste korrel of een vlokkenmengeling.

Wildlife

Smakelijke korrels voor de meer exotsiche herbivoren zoals lama’s en alpaca’s. Ideaal als onderhoudsvoer of ondersteuning voor jouw drachtige en lacterende merrie.

Geiten

Compleet gamma aan smakelijke geitenvoeders, dat zowel je lammeren als volwassen geiten voorziet van alle nodige nutriënten.

Schapen

Uitgebalanceerde voeders aangepast aan de levensfase en leeftijd van jouw schapen, samengesteld met speciale aandacht voor het kopergehalte.