Onze service

Maalderij Roosens staat voor een vriendelijke service en stipte leveringen met transport in eigen beheer. Onze voeders zijn bereid met de beste ingrediënten die worden onderworpen aan een strenge selectie en zorgvuldige kwaliteitscontrole. Daarbij waarborgen het gecertificeerde FCA-kwaliteitssysteem en onze uitgebreide ervaring, voeders van een constante hoge kwaliteit. U kan steeds terecht bij onze medewerkers met al uw vragen omtrent onze voeders en service. Wij nodigen u graag uit om met ons contact op te nemen.

Heb je vragen?

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Producten in de kijker

Regelmatig zetten we een ander product in de kijker. We willen immers graag een zo volledig en duidelijk mogelijk beeld schetsen van ons assortiment, zo trachten we jou bij te staan in het maken van een weloverwogen keuze omtrent de voeding van jouw dieren.

Lammerenkorrel is een eiwitrijk krachtvoederkorreltje voor jonge lammeren. Deze korrel is geschikt voor zowel geiten als schapen van zodra ze samen met de ooi beginnen…

Schapen lactokorrel 22% RE is een krachtvoerkorrel met een hoog eiwitgehalte voor drachtige en lacterende ooien. Deze korrel werd ontwikkeld om bij te voederen naast…

Gerelateerd nieuws

Geen eieren meer

Leggen jouw kippen plots geen eieren meer? Op de website van Vilt vonden we een interessante film die enkele redenen op een rijtje zetten waarom dat kan gebeuren en wat je er aan kan doen.

Meer lezen

Slobber: Hoe en waarom voeren?

De meeste paarden kunnen nu en dan een goede emmer slobber zeker waarderen, veel paarden zijn er zelfs dol op! Maar wat is slobber nu eigenlijk en voor welke paarden kan je dit gaan voeren?

Meer lezen

Nieuw Gemeenschappelijk Landbouwbeleid

Op 1 januari 2023 treedt het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) in werking, dat vijf jaar van kracht zal zijn. Wil jij je goed voorbereiden?

Meer lezen

De kracht van zeewier

Zeewier, wie kent het niet? Je hebt het vast al zien liggen op het strand, of misschien eet je het zelf wel (in de vorm van sushi) maar wist je dat dit plantje een ware superfood is voor je paard?

Meer lezen