Onze aanpak

Onze voeders zijn de uitkomst van een nauwe samenwerking met onze experten die op basis van een analyse van uw veestapel, rantsoen, zo de ideale formules samenstellen die u als agri professional het hoogst mogelijke rendement geven. Wij geloven immers oprecht in een doorgedreven aanpak op maat van uw bedrijf. Bovendien staan we u steeds bij, bij al uw administratieve en ecologische plichten om zo uw behaalde rendement te beschermen.

Heb je vragen?

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Producten in de kijker

Regelmatig zetten we een ander product in de kijker. We willen immers graag een zo volledig en duidelijk mogelijk beeld schetsen van ons assortiment, zo trachten we jou bij te staan in het maken van een weloverwogen keuze omtrent de voeding van jouw dieren.

Lammerenkorrel is een eiwitrijk krachtvoederkorreltje voor jonge lammeren. Deze korrel is geschikt voor zowel geiten als schapen van zodra ze samen met de ooi beginnen…

Schapen lactokorrel 22% RE is een krachtvoerkorrel met een hoog eiwitgehalte voor drachtige en lacterende ooien. Deze korrel werd ontwikkeld om bij te voederen naast…

Gerelateerd nieuws

Geen eieren meer

Leggen jouw kippen plots geen eieren meer? Op de website van Vilt vonden we een interessante film die enkele redenen op een rijtje zetten waarom dat kan gebeuren en wat je er aan kan doen.

Meer lezen

Granulometrie van varkensvoeders

Hoe beïnvloedt de deeltjesgrootte van het voer de prestaties en darmgezondheid van varkens?

Meer lezen