Knaagdieren & Konijnen

Het is essentieel om jouw konijn en/of knaagdier steeds te voorzien van voldoende ruwvoer van goede kwaliteit, daarnaast is een aangepast voer uitermate belangrijk. We ontwikkelden daarom voor je knaagdier en konijn een breed assortiment met aangepaste voeders. Het voer voor bijvoorbeeld een cavia, is immers niet 100% geschikt  voor een konijn of hamster. Ze hebben namelijk in de natuur verschillende voedingspatronen, en dus ook nood aan een verschillend rantsoen. Ons assortiment konijnen- en knaagdiervoer is zorgvuldig samengesteld op maat van jouw diertje, met enkel de meest kwaliteitsvolle ingrediënten.

Cavia’s

Complete en evenwichtige caviavoeders, mét extra toegevoegd vitamine C om zo te kunnen voorzien in elke behoefte van jouw cavia.

Chinchilla’s

Smakelijke alles-in-1 korrel die selectief eetgedrag voorkomt en rijk is aan voldoende vezels voor een optimale spijsvertering.

Konijnen

Het gamma konijnenvoeders bevat voldoende vezels en een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen, precies wat jouw konijn nodig heeft.

Hamsters

Kleurrijke mengeling in verschillende verpakkingen, die zowel door jouw Syrische als dwerghamster zeker gesmaakt zal worden.