Pluimvee

Uitgebreid aanbod van zowel aanvullende als volledige voeders voor elke soort pluimvee. Van meel voor mestkuikens, tot legkorrel voor kippen of fazanten en onderhoudsmeel voor uw kalkoenen, voor alle pluimveesoorten in elke levensfase kan u terecht bij Maalderij Roosens. Elk van deze soorten heeft nood aan een specifiek aangepast voeder dat alle nodige voedingsstoffen bevat om in topconditie te geraken én te blijven.

 

Naast het ruime assortiment voeders, bieden wij u tevens een selectie toebehoren die u helpen het algemeen welzijn van uw pluimvee te bevorderen. Zo kan u bij ons o.a. terecht voor een geschikte bodembedekking, en verschillende soorten grit. Zo kunnen wij u een volledig gamma aanbieden, en u optimaal ondersteunen in de dagelijkse verzorging van uw pluimvee.

Watervogels

Uitgebalanceerde voeders die speciaal zijn samengesteld om de juiste balans van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen te kunnen bieden aan eenden, zwanen en ganzen.

Fazanten & Sierhoenders

Uitgebreid gamma aan sierhoendervoeders die alle noodzakelijke voedingstoffen bieden voor jouw kwartels, patrijzen, parelhoenders, fazanten en pauwen.

Struisvogels

Assortiment van kwaliteitsvolle loopvogelvoeders, aangepast aan de verschillende levensfasen en specifieke voedingsnoden van jouw struisvogels.

Kalkoenen

Uitgebalanceerde kalkoenvoeders die de darmgezondheid van jouw dieren optimaal ondersteunen en een goede groei bevorderen.

Vleeskippen

Perfect uitgebalanceerde voeders die jouw kippen alle nodige nutriënten leveren voor een snelle, evenwichtige groei en een optimale vleesaanzet.

Legpluimvee

Graanmengelingen en volledige pluimveevoeders voor jouw legpluimvee, aangepast aan de specifieke levensfase waarin ze zich bevinden.

Gerelateerd nieuws

Geen eieren meer

Leggen jouw kippen plots geen eieren meer? Op de website van Vilt vonden we een interessante film die enkele redenen op een rijtje zetten waarom dat kan gebeuren en wat je er aan kan doen.

Meer lezen