Voeder

Assortiment aan melen en korrels perfect aangepast aan de nutritionele behoeften van jouw fazanten, parelhoenders, patrijzen, kwartels, pauwen en andere sierhoenders. We bieden je zowel onderhoudsvoeders, korrels voor tijdens het broedseizoen, als voeders voor opgroeiende kuikens. Onze sierhoendervoeders dienen steeds  deel uit te maken van een uitgebalanceerd rantsoen, voorzie je sierhoenen dus steeds van een portie grit, vers drinkwater, een aanvullende graanmengeling en eventueel wat groenvoer.

Eerste startvoeder geschikt voor alle sierpluimvee zoals fazanten, patrijzen, kwartels, eenden,… Het bevat alle nutriënten en bescherming die de jonge dieren nodig hebben.

Fijne korrel voor tijdens het broedseizoen geschikt voor fazanten, parelhoenders, kwartels, patrijzen en ander sierpluimvee.

Fijne korrel voor volgroeide fazanten, parelhoenders, kwartels en ander sierpluimvee. Deze korrel bevat geen coccidiostaticum en kan dus ook gebruikt worden als laatste fase (laatste…

Volledige fijne korrel voor opgroeiende fazanten, parelhoenders, kwartels en ander sierpluimvee.

Onderhoudsmeel geschikt voor zowel kalkoenen als sierhoenders. Bevat geen coccidiostatica, waardoor het tevens geschikt is om te voederen tijdens de afmest.