Watervogels

Watervogels hebben nood aan een aangepast rantsoen dat is samengesteld om te voldoen aan hun specifieke noden. Kippenvoer is voor watervogels niet geschikt, ze leggen immers minder eieren dan kippen en hebben meer bevedering. Hierop moet dan ook een belangrijke focus liggen bij het samenstellen van een geschikt watervogelvoer. Wij bieden je zowel een voeder voor uw kuikens, een onderhoudsvoeder  als een legkorrel. Dit zijn allen uitgebalanceerde voeders, waarnaast je steeds aanvullend een graanmengeling kan voeren. Deze granen stimuleren de werking van de spiermaag en bevorderen het algemeen welzijn van jouw watervogels.

Graanmengelingen

Assortiment mengelingen bestaande uit een variëteit aan kwalitatieve granen die je kan verstrekken als aanvullend voeder.

Voeder

Smakelijke melen en korrels voor zowel opgroeiende als volwassen watervogels, aangepast aan de specifieke levensfase waarin ze zich bevinden.

Toebehoren

Verscheidene toebehoren en supplementen om jouw watervogels optimaal te kunnen ondersteunen.

Gerelateerd nieuws

Geen eieren meer

Leggen jouw kippen plots geen eieren meer? Op de website van Vilt vonden we een interessante film die enkele redenen op een rijtje zetten waarom dat kan gebeuren en wat je er aan kan doen.

Meer lezen