Rundvee

Ontdek ons uitgebreid gamma aan kwalitatieve voeders, supplementen en enkelvoudige voedermiddelen voor de professionele rundveehouder maar ook voor de hobbyist. De nutritionele behoeften van rundvee zijn uiteraard afhankelijk van de leeftijd, het gebruiksdoel en de conditie van de dieren. Bovendien bestaat het grootste aandeel van het rundvee rantsoen uit ruwvoeders. Het vraagt dan ook heel wat kennis om de optimale aanvulling op het eigen ruwvoeder te vinden.

 

Onze ervaren rundveespecialisten bieden onze professionele klanten uitgebreide begeleiding en advies op nutritioneel vlak maar ook op gebied van management. Aan de hand van analyses van de ruwvoeders zoeken we samen naar de optimale nutritionele oplossing voor uw specifieke situatie. Als aanvulling op het gamma krachtvoeders zetten we daarom in op maatwerk wat de standaard is in de moderne rundveehouderij.

 

Naast de maatwerkvoeders, hebben we voor de hobbyist een uitgebreid innovatief assortiment verpakte krachtvoeders voor zowel jongvee, melkvee als vleesvee. Bovendien kan je ook steeds bij ons terecht voor bijkomende aanvullingen in het rantsoen, zoals onder meer extra vitamine -en mineralen supplementen, likstenen, likemmers en melkpoeders.

Jongvee

Ruim gamma aan melkpoeders, start- en groeivoeders om de groei en ontwikkeling van jouw jongvee optimaal te ondersteunen.

Vleesvee

Aangepaste en kwalitatieve voeding voor uw vleesvee is noodzakelijk om een optimale groei en een superieure vleeskwaliteit te realiseren.

Melkvee

Het perfecte rantsoen staat garant voor de allerbeste melkprestaties en een optimale diergezondheid.