Mineraalvoeder

Om aan de specifieke behoeften van verschillende dieren en bedrijven te kunnen voldoen, hebben we vanuit onze expertise en ervaring een eigen gamma aan mineraalvoeders ontwikkeld. Dit zijn sterk geconcentreerde voeders die het rantsoen kunnen corrigeren voor een tekort aan mineralen, sporenelementen en vitamines. Ze kunnen in het krachtvoer ingemengd worden en zijn ook beschikbaar in zakgoed. Elk van deze mineralen heeft zijn eigen specifieke focus. Zo hebben we mineralen die de algemene weerstand bevorderen, de vruchtbaarheid verbeteren of inzetbaar zijn bij klauwproblematiek.

 

Bekijk de verschillende productpagina’s voor meer info.

Mineraalmengsel in meelvorm voor verhoging van de algemene weerstand, verbetering van het celgetal en te gebruiken bij hoefproblemen.

Mineraal dat maximaal inzet op weerstand verhoging: bevat biotine en organisch zink en selenium waardoor het ook kan helpen tegen hoog celgetal.

De complete aanvulling ter ondersteuning van de algemene weerstand voor hoogproductief melkvee.

Basis mineraalkorrel die een goede aanvulling is voor het op peil houden van de gezondheidsstatus.

Mineraalkorrel met sterke focus op vruchtbaarheid. Bevat een hoge dosis β-caroteen ter ondersteuning van vruchtbaarheid, de nieuwste generatie organisch selenium en mangaan, en koper in…

De complete aanvulling ter ondersteuning van de algemene weerstand voor droogstaand melkvee. Dit mineraalvoeder is laag in Ca- en hoog Mg gehalte ter preventie van…