Mineraalvoeder

Om aan de specifieke behoeften van verschillende dieren en bedrijven te kunnen voldoen, hebben we vanuit onze expertise en ervaring een eigen gamma aan mineraalvoeders ontwikkeld. Dit zijn sterk geconcentreerde voeders die het rantsoen kunnen corrigeren voor een tekort aan mineralen, sporenelementen en vitamines. Ze kunnen in het krachtvoer ingemengd worden en zijn ook beschikbaar in zakgoed. Elk van deze mineralen heeft zijn eigen specifieke focus. Zo hebben we mineralen die de algemene weerstand bevorderen, de vruchtbaarheid verbeteren of inzetbaar zijn bij klauwproblematiek.

 

Bekijk de verschillende productpagina’s voor meer info.

Mineraalmengsel in meelvorm voor verhoging van de algemene weerstand, verbetering van het celgetal en te gebruiken bij hoefproblemen.

Mineraalkorrel voor melkvee met focus op een verhoogde weerstand. Speciaal samengesteld ter ondersteuning van gezonde en harde klauwen en de uiergezondheid (celgetal).

Mineraalkorrel die voorziet in alle mineralen en vitaminen ter ondersteuning van de algemene weerstand voor alle rundvee.

Deze mineraalkorrel goede aanvulling voor het op peil houden van de gezondheidsstatus van jongvee, vleesvee of laag productief melkvee.

Mineraalkorrel voor hoog productief melkvee met een focus op het ondersteunen van een goede vruchtbaarheid en een vlotte opstart van de lactatie.

Geperste korrel van vitamines en mineralen voor de droogstaande koe. Een goed droogstand manegement met aangpast rantsoen en mineralen, verzekerd een goede opstart van de…