Specialiteiten en diverse producten

Selectie toebehoren om het rantsoen te vervolledigen. We bieden verschillende supplementen met elk hun specifieke functie. Zo kan je bij ons o.a. terecht voor pensbuffers, pensbestendig vet, ureum, gisten, mycotoxinebinders , enz. Daarnaast kan je een keuze maken uit het ruime assortiment likstenen en -emmers ter aanvulling van de mineralenvoorziening.

Likemmer ter ondersteuning van de weerstand van het dier tegen wormen, bloedwormen en leverbot. Bevat geen koper.

Likemmer voor jongvee speciaal op maat voor het winterseizoen. Het brengt aan de dieren de nodige mineralen, oligo-elementen en vitaminen.

Likemmer ter verbetering van de vructhbaarheid en een betere opsporing van tochtigheid. Met 500 mg/kg betacaroteen en hoog aandeel vitamine E.

Speciale likemmer voor het afkalven melk- en zoogkoeien), vermindert problemen zoals melkziekte en nageboorteproblemen …

Likemmer rijk aan oligo-elementen in chelaatvorm om het gat te vullen in koper / zink / jodium.

Nutribloc Viand’or no fly ® is verrijkt met look waardoor deze een effectieve insectenwerende werking bezit.

Buffer voor melk-en vleesvee met extra focus op de darmbarrière en hoeven.

Complete buffer tegen pensverzuring voor rundvee met een werkende pens. Bevat levende gistcellen die de redoxpotentiaal in de pens optimaliseren, waardoor het risico op pensverzuring…

KNZ® STANDAARD is ideaal als aanvulling op een basisrantsoen of TMR. Bevat naast zout en magnesium ook de essentiële sporenelementen zink, koper, jodium en selenium.

KNZ® FERTILITY ondersteunt de vruchtbaarheid door een hoog gehalte aan selenium, jodium en vitamine E. Seleniumgist zorgt bovendien voor een betere benutting.