Voeder

Ons gamma krachtvoeders voor vleesvee is opgebouwd uit 2 fases: de groei- en de afmestfase. Voor beide fases bieden we zowel voeders in korrelvorm als muesli’s aan.

 

In de groeifase zetten we voornamelijk in op het voeren van voldoende kwalitatief eiwit en het realiseren van een goede verhouding tussen calcium en fosfor. Dit is uitermate noodzakelijk om de skeletontwikkeling die in deze fase plaatsvindt, optimaal te ondersteunen. In de afmestfase ligt de focus voornamelijk op het aanleveren van voldoende energie om een efficiënte vleesaanzet te bekomen.

 

Naast onderstaand gamma verpakte voeders, hebben we nog een uitgebreid gamma krachtvoeders verkrijgbaar in bulk. Onze rundveespecialisten staan voor u klaar met meer info en advies op maat.

All-mash, gemelasseerde structuurmengeling, van 18% ruw eiwit voor vleesvee. Te gebruiken in afmestfase naast energierijke ruwvoeders.

Deze krachtvoerkorrel brengt een rantsoen met veel bietenpulp en/of maiskuilvoeders in evenwicht door extra eiwit (26% RE) te voorzien. Kan zowel in de groeifase als…

Krachtvoerkorrel van 16% ruw eiwit voor vleesvee. Te gebruiken in de opfok en afmestfase naast ruwvoeders.