Voeder

Deze uitgebalanceerde varkensvoeders vormen de ideale basis van het dieet van jouw hobbyvarkens. We raden aan om de dagelijkse portie voer te verdelen over 2 voederbeurten per dag. Het voer kun je los op de grond strooien buiten, of aanbieden in een voerbal om het natuurlijke gedrag van jouw varkentje te stimuleren. Naast onze zorgvuldig samengestelde voeders, kan je jouw varken als tussendoortje wat fruit en/of groenten voorschotelen.

 

Voor minivarkens en hangbuikzwijntjes hebben wij speciaal de hobbymix varkens ontwikkeld. De samenstelling van deze mengeling zorgt ervoor dat uw hangbuikzwijn alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt zonder dat het te snel te veel zou bijkomen.

Pellet met gemiddelde energie-inhoud. Ideaal voor lacterende of drachtige dieren of om de onderhoudsbehoeften van volwassen dieren te voorzien. Het is ook geschikt voor hangbuikzwijntjes.

Energierijk meel voor het vetmesten van varkens.

Energierijke korrel voor het vetmesten van varkens.

Voeder in fijn meel voor biggen te geven na een speenvoeder en tot de leeftijd van 12 weken.

Kleurrijke mengeling voor hangbuikzwijntjes en andere varkens die als huisdier worden gehouden. Dit voer verschaft ze alle nodige nutrienten zonder ze te veel energie te…