Varkens

Een aangepaste voeding is noodzakelijk tijdens alle levensfases van uw varkens, het vormt namelijk een belangrijke schakel in het optimaliseren van de prestaties. Wij trachten u hierin bij te staan door een ruim assortiment voeders aan te bieden voor alle leeftijdscategorieën en genetische lijnen. Van het eerste vaste voeder voor de babybig over gespecialiseerde speenvoeders, biggenstartvoeders, voeders voor vleesvarkens in 2 of meer fasen tot hele reeks dracht -en lactovoeders afgestemd op de genetica van de zeug behoren tot het gamma.

Deze zijn allen in bulk beschikbaar in zowel meel als korrelvorm, de speenvoeders en voeders voor biggen kleiner dan 20kg in extra fijne korrels.

We maken bij het samenstellen van deze voeders gebruik van verschillende innovatieve toevoegingsmiddelen ter ondersteuning en verbetering van de darmflora en -functie. Zo werken wij o.a. met organische zuren en vetzuren, probiotica en enzymen zoals xylanase, fytase, enz. Op deze manier dragen onze voeders bij aan een optimale darmgezondheid, welke cruciaal is om de varkens te laten presteren naar hun genetisch potentieel.

 

Onze specialisatie in maatwerk maakt dat wij ook alle mogelijke supplementaire voeders (kernen) kunnen leveren om een rantsoen met enkelvoudige voedermiddelen, ruw -of brijvoer aan te vullen.

Indien u interesse heeft in onze varkensvoeders, laat dan hier uw gegevens achter zodat één van onze adviseurs u kan contacteren voor een afspraak.

Toebehoren

Assortiment specialiteiten om jouw varkens de optimale ondersteuning te bieden.

Enkelvoudige voedermiddelen

Gamma enkelvoudige voedermiddelen die je kan verstrekken als aanvulling op een uitgebalanceerd rantsoen.

Voeder

Uitgebalanceerde meerfasevoeding samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten om zowel de technische als economische resultaten te maximaliseren.

Gerelateerd nieuws

Granulometrie van varkensvoeders

Hoe beïnvloedt de deeltjesgrootte van het voer de prestaties en darmgezondheid van varkens?

Meer lezen